General Partner leidt

Foto Van Mensen Dichtbij Houten Tafel

General partner leidt het juridisch team

Een beherend vennoot leidt het juridische team dat zich met zijn gebruikelijke cliënten bezighoudt. Die verantwoordelijkheid is samenwerken met anderen die elitair, financieel risico, intellectuele eigendom of een ander risico-gerelateerd gebied kunnen verdelen.

Samenwerken met advocaten die andere general partners hebben, zal meer synergie opleveren.

Andere general partner leads zullen dezelfde relatie hebben als de general partner leading company. U zult een persoon hebben om contact mee op te nemen wanneer een prospect besluit om een bepaalde relatie na te streven.

U kunt uiteindelijk eigenaar worden van een snelgroeiend bedrijf van een klein fortuin. De ervaring zal totaal verschillend zijn als uw familiebedrijfspartnerschap betrokken is bij een ander bedrijf. U wilt er dus zeker van zijn dat de relatie die u met uw zakenpartner hebt, een goede is. Vaak is het doel op lange termijn een klein minder duur bedrijf te hebben met als doel een hoger niveau van vertrouwen en orde met vier of vijf familieleden dan een hoog fortuin te ontvangen met één rijk familielid.

Ken uw zakenpartners

Vertrouwt u uw partners? Denkt u dat u met de juiste partners samenwerkt? In de rechtspraktijk schikt u een zaak wanneer u zegt: "Ik zal verschijnen en u mijn beste beentje voorzetten in deze zaak. Als u het niet eens bent met de zaak en mij wilt uitdagen of het met mij eens bent, bent u helemaal klaar en heb ik geen andere keus dan te zegevieren."

U kent uw zakenpartners op andere manieren dan hen te betrekken bij onderhandelingen over elkaars zaken. Misschien zijn ze lokaal, waardoor je zelf bepaalt hoe je een kwestie aanpakt, behandel je zowel lokale als internationale zaken, of sta je meer open voor samenwerking met uitbestede partners.

Zakenpartners hebben vaak zakenpartners aan wie ze rechtstreeks werk delegeren. Ik denk dat ze proberen de verantwoordelijkheid voor hun dienst op zich te nemen, omdat die taak niet tot hun kernactiviteit behoort. U zult meer belastingaftrek krijgen voor het juridische werk dat uw zakenpartners doen.

Hoeveel zakenpartners heeft u? Er is een bundeling van fiscale, arbeidsrechtelijke en managementeffecten en uw partners zullen bij elke deal zeer nauw met u samenwerken. Als jurist moet u kaders stellen, situaties aanpakken, het grote geheel zien en vooral nieuwsgierig zijn. Maar er is een detail waar u zich misschien niet bewust van bent.

Vaak wanneer een zakenpartner zich als beherend vennoot aandient, vindt de nieuwe partner geen werk omdat u aan de andere kant uw belangen voor een hogere instantie wilt aangeven. Dat kan ervoor zorgen dat zakenpartners zich niet gerespecteerd voelen. Als zij niet worden betaald om hun werk te doen, kunnen zij hun egoïstische gedrag rechtvaardigen door een gesprek met u aan te gaan.

Ik spreek uit ervaring wanneer ik zeg dat zij de neiging hebben een vals gevoel van eigenbelang te hebben wanneer er problemen opduiken en hun houding verandert in een soort van gentlemanly en u kunt zien waarom zij de last van het zijn van een algemene partner niet op zich nemen. Dat gevoel van eigendomsrecht zal uw zakenpartners geen voordelen opleveren. De regeling is niet het resultaat van het gedrag van de andere partij, maar van uw eigen gedrag.

Dus in het bovenstaande geval ben ik zeker geschokt wanneer een zakenpartner mij vertelt dat hij trouw is aan een Hope entiteit, maar dat hij het moeilijk heeft met de bemiddeling terwijl hij als een partner behandeld wil worden.

Aan het eind van de dag is het belangrijk om situaties van zakenpartners te begrijpen en te handelen met zowel nauwkeurigheid als verstand, wees niet selectief of je kunt een absolute nachtmerrie worden. En nog beter, als u conflicten niet aan de orde hoeft te stellen, neemt u een groot deel van de wereldwijde hoofdpijn weg.

Denk aan uw professionele toekomst, wilt u onrealistische verwachtingen aan de andere kant van de tafel brengen?

U moet een duidelijke beslissing nemen over hoeveel u bereid bent op u te nemen of op te geven om een noodzakelijk doel te bereiken in deze gezamenlijke onderneming.

Denk erover na en beslis dan voor jezelf.

Wat is er aan de hand met de andere kant?

Leave a Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.