Hoe kan ik milieuvriendelijk reizen?

Vries koerier Rotterdam

Toen klimaatwetenschappers uit Bristol het idee opperden van een “vrieskoeriersbedrijf“, zorgde de krachtige steun van goed bereisde professionals via sociale media ervoor dat de gemeenschap werd gehoord. Al snel ontstond er een vriendschap met de diverse jonge professionals Mooncussengers. Het team genoot van geweldige internationale reizen en deelde verhalen over historische koude landen terwijl ze woonden en werkten in prachtige hotels.

haus maiden year in business bleek een goede basis te zijn om het bedrijf uit te breiden. Wij verzorgden een van de eerste demonstraties van klimaatbeheersing en ruimtereizen, waren gastheer voor een nationaal televisiepubliek met een live satellietverbinding en wekten wereldwijd veel belangstelling. We verzorgden ook piloottrainingen en ruimtetoerisme, wonnen luchtvrachtwedstrijden en namen deel aan brandstof- en kwalificatietests.

Deze inspanningen brachten ons in vele belangrijke publicaties, waaronder Weather Undergo, freecar.com, en nog veel meer. We zouden ook andere wedstrijden winnen en bedrijven zoals het onze op het web leren kennen. Onze expertise landde ons in vele publicaties en op vele TV en Radio toont wereldwijd.

Bovendien hebben we onze diensten uitgebreid na het succesvolle eerste bedrijfsjaar. We hebben nu een grotere capaciteit voor internationale chartervluchten met 15 top-notch vliegtuigen. Onze vliegtuigen beschikken ook over de modernste klimaatregeling en de nieuwste zit- en keukenuitrusting.

Wij zijn er trots op dat wij winst en milieu kunnen combineren. Daartoe kopen wij waar mogelijk lokale, humane en gerecycleerde materialen. We hebben lokale arbeiders en chauffeurs in dienst die om hun gemeenschap en klanten geven. Wij zouden het niet erg vinden om druk uit te oefenen voor schonere agentschappen en betere afvalverwerking, minder afhankelijkheid van Chemtrails, en meer nadruk op het gebruik van bio-herwonnen linnen.

Lees meer:
Koeriersdienst Rotterdam
Koeltransport Rotterdam

Leave a Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.