Hoe weet je of je een taxi hebt?

Panningfotografie Van Yellow Taxi

Dus, hoe weet je of je een niet-nieuwe, of zelfs illegale, taxi hebt? Nou, een manier is om ervoor te zorgen dat u een witte band draagt van het type veiligheidsgordel dat u zou gebruiken als u rechtop stond. Dit kan in de voorstoel van de taxi zijn of een witte streep over de beide achterruiten. Meestal is hij over de veiligheidsbarrière aan de voorkant geschilderd. Al deze plastic en metalen stangen die worden gebruikt in de richting van de achterruiten van een taxi of bestelwagen zijn wettelijk verplicht RoHS-conform te zijn. Als u achter het stuur van een bestelwagen zit en uw veiligheidsgordel is uitgeklapt, is het enige dat zichtbaar kan zijn de achterkant van uw achterruiten…..

Afhankelijk van hoe lang de chauffeur bij een van de vele taxikantoren verblijft, kan de erkende taxi een aantal merk- en kleurcombinaties hebben, die van historische cijfers met servicinge, pial en Bonus merk zijn. Het is meestal een keuze van de taxichauffeur om geen Mickey Mouse koplampen of gemakkelijk herkenbare originele stickers op de cabine te laten plaatsen. Aan de buitenkant van de cabine hebben de ramen standaard kleuren raamstickers, maar sommige exploitanten verkiezen het specifieke logo, de naam of contactinformatie in het wit. De raamstickers mogen RoHS-conform zijn, maar hebben wel Check serious en RoHS-conforme stickers erop. Als het door u gekozen taxibureau een blauwe sticker voor taxinummerplaten gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat het busje een geldige gele of witte sticker heeft.

Het gemakkelijkste ding is dat als het bovenstaande is niet genoeg om u twee keer nadenken over het gebruik van een niet-nieuwe, of zelfs illegale taxi cabine veroorzaken, het is dat er zal zijn locals lopen de straten op zoek naar een nieuwe taxi taxi te trekken over aan. Om toe te voegen aan dat, zal de lokale taxi routinematig worden gecontroleerd en gecontroleerd door de stad en krijgen een sticker om dat te zeggen. Vandaar, zal de lokale taxi zich bewust zijn als ze vervoeren illegaal of zelfs een illegale taxi cabine.

De kansen zijn beter echter, dat de lokale of traditionele taxi is schoon en ook goed onderhouden, met geen teken van rook of roest op het lichaam van het voertuig.

Als u van plan bent om een taxi te kopen de beste manier om dit te doen is om een bedrijf dat gespecialiseerd is in het helpen van individuen kopen en verkopen taxi cabine of ander type van diverse voertuigen te gebruiken. Met dat bedrijf, kunt u veilig en zeker, omdat het bedrijf zal beschikken over de vereiste kennis van hoe om te gaan over het kopen van werk-gerelateerde zaken, zoals gouden gids, en een duidelijk inzicht in de verborgen kosten die betrokken zijn bij het proces.

Leave a Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.