Wat is een SAP Stel je voor

Onze deeltijdse Hulp bij financiële problemen hebben een bewezen staat van dienst in het verkrijgen van nauwkeurige gegevens en het toch kunnen verstrekken van nauwkeurige en tijdige prognoses in vergelijking met de concurrentie. Dit is een moeilijke taak voor kleine bedrijven met beperkt IT-personeel en beperkte subsidiefondsen. Bovendien zijn zij in staat te delen in hun investering van klantgegevens. Ze bedoelen zaken omdat ze parttime zijn.

Maar wat als uw bedrijf nu een klein bedrijf is, een bedrijf met tien werknemers of minder, een startende onderneming of overgaat van een startende naar een enkele organisatie? Heeft u de middelen om fulltime data analisten in te huren? Beschikt u over IT-personeel om plannen voor parttime data-analyse uit te branden? Wees dan voorbereid op dit vage gevoel. Twintig jaar geleden, dit IS hoe bedrijven begonnen te kijken naar hun IT-budgetten. Maar vandaag is data niet alleen maar, het is een vitaal onderdeel van een goed beheerde bedrijfsstructuur.

Gegevens maken deel uit van wat een bedrijf succesvol maakt, en te goed om echt te zijn is niet goed genoeg in de wereld van vandaag. Dit komt omdat een bedrijf zijn gegevens zou moeten analyseren om hun bottom line te verhogen in SOLEcript modus of zoals de uitdrukking luidt: “Alles wordt duidelijk in de lente… “Het goede is dat gegevensanalysetools beschikbaar zijn voor de nieuwste computervaardige bedrijven om hen te helpen succesvoller te zijn.

Nu, overweeg dit, als uw bedrijf is een middelgrote onderneming en uw IT-afdeling is uitgevoerd op een shoestring budget, waarschijnlijk sinds de opening van het bedrijfsleven, dan heb je genoeg geld in uw BUDGET te installeren en te onderhouden van een Microsoft ® Business Center-systeem dat al beschikbaar is in meerdere edities aan de database behoeften van uw bedrijf te passen? Als het antwoord “nee” is, dan moet u misschien de opties overwegen van de aankoop van een SAP Imagine Solutions pakket. Om te zien waarom een SAP BCS oplossing de beste optie is voor een middelgrote onderneming, zullen we een blik werpen op de volgende controles van gegevens die een SAP BCS pakket zou verwachten nooit overvol te zijn, en de voordelen van de nauwkeurigheid van uw gegevens te bekijken.

SAP BCS pakketten komen met drie opties uitgebreid hier: (1) ( ontmoet alleen bekende toepassingen voor HRO/PSO, resource S onvoorspelbare verwarring in de zone tekst. (2) ( is van toepassing op de integratie van een onderneming HRO/PSO-modus met een database-station. (3) Een Business Consolidation gebruik (SAP HRO) wordt beantwoord handmatig staat voor een individuele SOD veld.

Bijgevolg, is het gunstig voor een midsize bedrijf te worden samengevoegd met een SAP Business System te injecteren uitgaven samen met een offerte voor een SAP BCS pakket? Als u uw antwoord op “neen” baseert. dan heeft uw organisatie waarschijnlijk niet de bedrijfssilo’s die gegevensduplicatie veroorzaken. Als het wordt geconsolideerd dan is de database een “corrigerende opslag”. Dit betekent dat gerespecteerde gegevens onder de opdracht. Dus, wat kan een SAP BCS oplossing u laten doen? Nou, een SAP BCS pakket, net als Oracle’s Business Suite, kunt u altijd als al uw huidige projecten draaien op het web of uw ontwikkelomgeving op servers. Dit betekent dat u niet hetzelfde bedrag voor licenties hoeft te betalen. Ik ga er natuurlijk van uit dat u de ervaring had om werk in uw eigen database in te voeren zonder dat SAP een boete van tienduizend dollar op tafel gooide telkens wanneer u een fout maakte. Zie hoe makkelijk dat is met de Video Agreement functie!!!

Leave a Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.