Hoe energie te besparen

Met ionen strompelen Alexisvon jager, elk komen unensul aan een diekwurchenlik de hrugen attriung in gers unterre schat op een houdt uw het.

Gebruik foto’s en materialen van: Herman Miller – Ret motions Life andMove, Google en col intersection – Voor minder dan vijftig dollar (pond), kunt u uw inrichtingsdromen tot leven brengen.

Wikkel de Gerecyclede stoffen strak om het schilderij en niet het vanaf het plafond vast aan het raamwerk van het schilderij.

Keer het kledingstuk binnenstebuiten als u de uiteinden van de stof om het schilderij wikkelt. Dit helpt om het af te sluiten van het licht en de lucht.

Nu kunt u overal in uw huis hoogwaardige zwarte boogfoto’s ophangen, verwerkt in meubels, textiel en kookgerei als er maar tijd is. Neem de tijd om foto’s naar uw smaak te plaatsen en laat u motiveren om ze te plaatsen.

Wat te doen met kunst, hoe uw oppervlakken, uw muren en andere in uw huis te transformeren is een ware beproeving. Je zou ervoor kunnen kiezen om het te laten tentoonstellen – collecties van voorwerpen uit je huis te verplaatsen. U zou een eigen website kunnen maken waarop objecten uit de hele wereld te zien zijn met foto’s van hun locaties. Dit geeft het comfort van het zelf doen en de trots van het bezitten van geweldige woonobjecten.

De andere mogelijkheid is om het permanent vast te zetten, door de overvloed aan luchtige voorwerpen op te sluiten in een permanent voorwerp zoals een frame of een vat, zonder waterinhoud.

Dat zijn enkele oplossingen en ideeën van afhankelijk van uw creatieve talenten en vermogen. Om meer te weten te komen over de methode die u kunt gebruiken, bezoekelectric 1908.

Gelukkig versieren!

57 Manier om uw huis te verbeteren en energie te besparenAls u in een koud klimaat woont, zijn er veel manieren om te onderzoeken of uw huis seizoensgebonden invloed heeft op uw energierekeningen. Het is herhaaldelijk prima om de temperatuur in uw huis een beetje “lager” te zetten tot een percentage van uw gebruikelijke temperatuur en geleidelijk te gaan leven om geld te besparen op uw energierekeningen. Of kies ervoor om uw thermostaat af en toe wat lager te zetten om de verwarmingsinstallaties niet onnodig te gebruiken.

Een eenvoudige manier om de temperatuur in uw huis te verlagen is met uw thermostaat, zet hem zo laag als comfortabel is en u zult een aanzienlijk verschil merken in uw hele huis. U hoeft alleen maar de thermostaat 3 tot 5 graden lager te zetten. Door dat te doen zult u het comfortabeler hebben terwijl u energie bespaart, wat altijd een goed idee is.

Een ander alternatief is het aanbrengen van enkele kleine veranderingen die ervoor zorgen dat de temperatuur in uw omgeving behaaglijker aanvoelt. Een van de krachtigste ingrediënten van koud weer is afkoeling, hoe hoger de temperatuur, hoe sneller u het koud krijgt. Zet ’s avonds uw programmeerbare thermostaat een paar graden hoger om een aangename afkoeling in uw huis toe te laten bij een betaalbare temperatuur, zorg er bovendien voor dat u ’s nachts een paar gordijnen sluit of de gordijnen dicht doet om uw huis nog meer af te koelen.

Een andere tip om energie te besparen is om uw thermostaat ’s nachts lager te zetten terwijl u slaapt en uw gordijnen rond 12 uur te sluiten. Een nog betere manier is om de ventilator van uw thermostaat ’s nachts op de laagste stand te zetten terwijl u slaapt.

Een andere eenvoudige methode is om de thermostaat overdag een paar graden hoger en ’s nachts 15 tot 20 graden lager te zetten.

Wrapping up:Energierekeningen zijn berucht hoog tijdens de winter, het verminderen van de verwarmingsrekening is een eenvoudige oplossing om uw portemonnee te helpen en een beetje extra besparingen terug te keren. Neem een kijkje op deze rijkdom exp handen naar beneden met de suggesties hierboven. Ze zijn gemakkelijk te doen en zullen u toelaten om geld te besparen door het verlagen van uw huis temperatuur en ook energie te besparen.

Snijd die fantoom elektrische belastingen en ga met Energy Star geld besparen op uw gas-en elektriciteitsrekening, door het verkrijgen van een programmeerbare thermostaat of een meubel met programmeerbare thermostaat, ze zijn allemaal energiebesparende producten, zodat u zich goed voelt over de wetenschap dat je ook aangesloten en gelukkig.

Leave a Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.