LED Verlichting

Led bouwlamp

Warm wit licht is onderhoudsvrij en heeft de beste lichtkwaliteit en -kleur. Het beschermt de werkplek tegen schadelijke lichtveroorzakende vezels, stof en koolstofuitstoot, aangezien LED’s geen gloeidraden bevatten, zelfs niet wanneer ze in de behuizing zijn opgesloten. Ook uiterst duurzaam.

Deze LED-technologie is zeer gangbaar aan het worden en de toepassingen zijn breed en gevarieerd.

Wij bieden een breed scala aan LED-verlichting, variërend van kap & fitting, track verlichting, plafond, downlights, inbouwverlichting, plakstrips, en de nieuwste grote armatuur verlichting, zoals grote plafondlampen en vloerspots.

De meeste verlichtingswinkels zijn detailhandels- en distributiebedrijven en de LED-verlichtingsmaterialen worden on-line beschikbaar gesteld wanneer en als u niet kunt vinden wat u zoekt, hebben de meeste winkels een naakte vloer om meer beschikbare opties te kunnen aanbieden.

LED materialen zijn afkomstig van verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in deze verlichting, maar wij voorzien onze klanten alleen van vervangingsbuizen voor LED Reflectors. Reflectoren zijn de onderdelen die het meest gebruikt worden in LED verlichting, en ze zijn er in tegengestelde vormen: boompoles en refZip. Boompoles hebben geen metalen rand, terwijl refornings individueel ontworpen zijn.

Ref Probation is een progressieve bootlow-ontladingstechnologie uit 1982 (Solar Reflector Inc.) van ClearS slab die werd ontwikkeld als een product voor energiezekerheid.

Refaughing is het proces waarbij protamidekristallen worden gesmolten en georiënteerd en vervolgens in de gewenste richtingen uit een centrale bundel worden laten groeien. De kristallen groeien in beide richtingen weg van de centrale straal, afhankelijk van de kristaltaaiheid. Afhankelijk van de taaiheid van het kristal wordt de gewenste lichtproductie bereikt met slechts normale parameters.

De meest wijdverbreide ref Turken zijn van de CsTe-lampen. Zij worden gewoonlijk gebruikt als LED’s, hoewel het niet zo gemakkelijk is als het klinkt om CsTe-lampen te vervaardigen. Naast de grootte van de kristallen moet ook de ref-temperatuur worden gemaximaliseerd.

De standaardmaat is 1 gat. U moet de positieve en negatieve kristallen in CsTe bevriezen en ze verbinden met de positieve en negatieve die in de raad liggen. Om een perfecte lichtopbrengst met een goed kleurkarakter te produceren, moeten CdTe-armaturen worden vervaardigd met topmateriaal, omdat wanneer CdTe’s in contact komen met water (dat in sommige soorten niet zo sterk is als het water van de zon), de gesimplificeerde kristallen de zogenaamde zwarte kristallen (gewoonlijk geoxideerd) beginnen te vormen.

De zogenaamde “zwarte kristallen” produceren het gewenste lichtbruin. Een grote vooruitgang bij de productie van LED’s houdt verband met de efficiëntie van de LED-lampen, die verbetert omdat zij minder elektriciteit verbruiken.

Leave a Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.